POLITICA PRIVACITAT

BENVINGUTS AL NOSTRE BLOG

ELOY CASES PERRUQUERS

Comptem amb un equip d’estilistes que assessoren al client de les tendències de moda més idònies segons el seu estil de vida, professió , característiques físiques… , es a dir, adapten la moda a la personalitat del client potenciant al màxim la bellesa.

A més a més , al nostre saló trobaràs tot tipus de tractaments estètics i de relax.

Pel que fa referència als nois, comptem amb serveis exclusius per vosaltres, veniu a gaudir de la sensació d’un afaitat a navalla, anàlisis capil·lars i tractament de alopècies… també disposem de una línia de productes americana especialitzada amb l’home.

La nostra experiència ens avala, fundats en 1930.

 

    #HAIR VEGAN # CLEAN BEAUTY # BE GREEN

El nostre salo esta conscienciat amb el medi ambient i amb evitar l’ús de productes tòxics o nocius pel nostre cabell, com son les silicones, paravents, amoníacs, resorcinol, derivats del petroli, sulfat de sodi....

Ens hem anat desvinculant de la perruqueria tradicional per orientar-nos cap una perruqueria més orgànica i natural. La cosmètica orgànica treballa amb ingredients naturals, olis essencials i sempre  sense amoníacEsta especialment indicada per embarassades, pacients oncològics, tractament d’al·lèrgies, prevenció de caiguda i descamació.

Els clients que estan interessats amb aquest concepte de treball busquen el mateixos serveis que el client de la perruqueria tradicional però amb l’afegit de ser tractats exclusivament amb cosmètica natural.

Els cabells milloren de una forma sorprenent i els resultats perduren en el temps!!!

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada