POLITICA PRIVACITAT

BENVINGUTS AL NOSTRE BLOG

ELOY CASES PERRUQUERS

Comptem amb un equip d’estilistes que assessoren al client de les tendències de moda més idònies segons el seu estil de vida, professió , característiques físiques… , es a dir, adapten la moda a la personalitat del client potenciant al màxim la bellesa.

A més a més , al nostre saló trobaràs tot tipus de tractaments estètics i de relax.

Pel que fa referència als nois, comptem amb serveis exclusius per vosaltres, veniu a gaudir de la sensació d’un afaitat a navalla, anàlisis capil·lars i tractament de alopècies… també disposem de una línia de productes americana especialitzada amb l’home.

La nostra experiència ens avala, fundats en 1930.

Eloy Cases és un perruquer vocacional, i amb experiència dilatada, que ha convertit la seva professió en un art que combina experiència, estil, i creativitat. Bon coneixedor de les últimes tendències en moda, Eloy Cases i el seu equip se serveixen de tècniques de tall actualitzades, ofereixen tractaments estètics i de relax, sempre amb productes capdavanters, d’última generació, per tal d’aconseguir resultats òptims, sempre personalitzats.Eloy Cases és un perruquer vocacional, i amb experiència dilatada, que ha convertit la seva professió en un art que combina experiència, estil, i creativitat. Bon coneixedor de les últimes tendències en moda, Eloy Cases i el seu equip se serveixen de tècniques de tall actualitzades, ofereixen tractaments estètics i de relax, sempre amb productes capdavanters, d’última generació, per tal d’aconseguir resultats òptims, sempre personalitzats.ELOY CASES PERRUQUERS

ELOY CASES. Perruqueria Home-Dona
ELOY CASES. Perruqueria Home-DonaAlfred Perenya, 39
25008 LLEIDA
Sitio Web
Teléfono: 973 23 63 69

Eloy Cases és un perruquer vocacional, i amb experiència dilatada, que ha convertit la seva professió en un art que combina experiència, estil, i creativitat.
Bon coneixedor de les últimes tendències en moda, Eloy Cases i el seu equip se serveixen de tècniques de tall actualitzades, ofereixen tractaments estètics i de relax, sempre amb productes capdavanters, d’última generació, per tal d’aconseguir resultats òptims, sempre personalitzats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada